Tarjous

Tuote: EX10021106

|

Malli: SWP01

Säärystimet hitsaussuoja - yksi koko

55,00 € 69,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • laadukas - naudan haljasnahka ja ammattimainen valmistus
  • universaali - säärystimet voidaan mukauttaa mihin tahansa kengän muotoon ja kokoon
  • turvallinen - kuumuuden- ja liekinkestävä premium-sauma
  • yksinkertainen - tarranauhakiinnikkeet ja joustavat hihnat mahdollistavat säärystimien nopean pukemisen ja irrottamisen
  • kestävä - materiaali on kuumuuden kestävä ja kulumaton

TUOTEKUVAUS

Säärystimet suojaavat luotettavasti työkenkiäsi

Täydennä hitsausvarusteesi Stamos Welding Groupin nahkasäärystimillä,  jotka tarjoavat sinulle suojan liialliselta kuumuudelta, hitsin roiskeilta ja kipinöiltä yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.

Stamos Welding Groupin korkealaatuiset hitsausvaatteet

Laadukkaat säärystimet peittävät kengät luotettavasti, ne on helppo sulkea tarranauhalla ja ne voidaan mukauttaa minkä tahansa kengän muotoon ja kokoon. Elastiset hihnat varmistavat tarvittavan pidon, jotta nahkasäärystimet pysyvät paikallaan hitsatessasi.

Korkealaatuisesta lehmän haljasnahasta valmistetut turvalliset hitsaussäärystimet täyttävät kaikki hitsauskoneen kanssa työskentelyyn vaadittavat turvallisuusvaatimukset. Valittu nahka takaa tuotteelle pitkän käyttöiän myös raskaassa päivittäisessä käytössä. Laadukkaan materiaalin lisäksi ensiluokkaisella ammattitaidolla on keskeinen merkitys hitsausvaatteiden valmistuksessa. Saumoissa käytettiin ensiluokkaista lankaa, joka on paitsi erittäin repäisy- ja vetoluja, myös liekin ja kuumuuden kestävä.

TEKNISET TIEDOT