Trustpilot

Savukone

Kaipaatko lisää näyttävyyttä seuraaviin juhliisi? Omistatko kenties ravintolan, jossa haluat järjestää tilaisuuksia ja konsertteja? Laadukas savukone on ensisijaisen tärkeä apuväline luomaan tunnelmaa tapahtumapaikoille. Parhaatkin valoshowt tarvitsevat toimiakseen savukerroksen, jotta valonsäteet piirtyisivät ilmaan. Tästä syystä savukone on melkein pakollinen hankinta tapahtumatekniikan alalla. Tästä kategoriasta löydät taatusti juuri sinun tarpeisiisi sopivan savukoneen, jolla saat loihdittua ainutlaatuisen tunnelman.

Miten savukone toimii?

Moderni savukone taipuu joustavasti moniin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Koneita voi ohjata kätevästi integroidun ohjauspaneelin kautta. Suuremmissa tilaisuuksissa niiden liittäminen DMX-linjaan on kuitenkin myös mahdollista. Monissa malleissa on mukana myös kaukosäädin, jolla voit lisätä savun määrää juuri silloin kun haluat. Jopa suuret juhlateltat täyttyvät näillä koneilla kokonaan. Savukoneet toimivat erikoisenesteellä, jonka kone lämmittää ja muuttaa savuksi. Laitteessa on puhallin, joka levittää savun tasaisesti valittuun tilaan. Modernit savukoneet lämpenemät todella nopeasti, joten ne ovat käyttövalmiita hetkessä käynnistyksen jälkeen. Savukoneiden valmistajat tarjoavat myös erityisiä yhdistelmälaitteita, kuten LEDeillä varustettuja fogger-savukoneita, jotka käyttävät LED-valoja värillisten savupatsaiden luomiseen. Voit myös valita mallin, joka yhdistää savukoneen ja saippuakuplakoneen.

Mitkä ovat savukoneen edut?

  • Koneet sopivat kaikenlaisiin tapahtumiin
  • Lyhyiden lämpenemisaikojen vuoksi savukoneet voidaan ottaa nopeasti käyttöön
  • Yhdistelmälaitteet tarjoavat useita lisätoimintoja

Nykyaikainen sumukone tarjoaa lukuisia turvaominaisuuksia, kuten automaattisen lämpötilan säädön luotettavalla ohjausjärjestelmällä ja ylikuumenemissuojan. Näin koneiden turvallinen käyttö on aina taattu.

Savukone vai usvakone?

Hazer-tyylinen usvakone on omiaan konserteissa ja näytelmissä, kun tahdot levittää savua tilaan mahdollisimman tasaisesti. Teattereissa puolestaan fogger savukone luo paksua savua, joka leviää näyttämön lattialle tyylikkäästi. Klubeilla ja juhlissa savukone ja kuplakone yhdessä paketissa on lyömätön yhdistelmä. Jokainen moderni usvakone tai savukone toimii uusimmalla tekniikalla, mikä mahdollistaa laitteiden luotettavan ja turvallisen käytön. Useimmissa malleissa koneiden kotelot on valmistettu tukevasta ja kestävästä teräksestä. Nämä kotelot tarjoavat ihanteellisen suojan koneen sisäisille komponenteille. Käytit sitä sitten DMX-pöydän kautta tai suoraan kaukosäätimestä – sumukone tuottaa sinulle paksun savuverhon, jolloin voit keskittyä valoshown optimointiin. Jotta savukoneen neste ei pääsisi loppumaan yllättäen, näkyy nesteen määrä laitteista selkeästi. Näin voit tarkistaa savukoneen nesteen määrän milloin tahansa. Nesteen lisääminen tapahtuu kannella suljettavan täyttöaukon kautta.

Korkeasta suorituskyvystä huolimatta modernit savukoneemme ovat erittäin kompakteja. Tästä syystä laitteet ovat ihanteellisia liikkuvaan käyttöön, joten otat ne helposti mukaan valokuvausprojektiin tai videokuvauksiin. Koska sumukoneita käytetään nykyään usein myös messuilla ja muissa yleisötapahtumissa, sopivat ne hyvin yhteen myös herkkukoju ja baaritarvikkeiden kanssa.