Trustpilot
(2) arvostelua

Styrox-leikkuri - 200 W - 1 350 mm - tukijalalla

699,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10210028

|

Malli: ALUCUTTER

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
699,00 €
3+
5%
664,05 €
5+
10%
629,10 €
10+
15%
594,15 €
Avainominaisuudet
  • Ihanteellinen laaja-alaisille eristemateriaaleille
  • Vaivatonta leikkaamista, siistit leikkuureunat
  • Kestää huonoa säätä, suojausluokka IP68
  • Säädettävät ja aina uudestaan toistettavissa olevat leikkuusyvyys ja -kulma
  • Helppo pystyttää joko tukevan jalan varaan tai telinepidikkeeseen
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Styrox-leikkuri - 200 W - 1 350 mm - tukijalalla

Pro Bauteamin styrox-leikkuri Alucutter on optimaalinen kuumalankaleikkuri eristysmateriaalin leikkaamiseen keskikokoisten ja isohkojen rakennusten remonteissa ja saneerauksissa. Ammattimainen styrox- ja routaeristelevyjen leikkaaminen sujuu tällä työkalulla millimetrin tarkkuudella.
Lankaleikkuri Alucutter leikkaa isotkin eristelevyt vaivatta jopa 1 350 mm:n matkalta ja 330 mm syvyyteen. Sivuttaisvaste estää kookkaiden levyjen luiskahtamisen pois paikaltaan. Tämä minimoi leikkuuvirheet ja -jäänteet.
Tehokas 200 W:n muuntaja kuumentaa leikkuulangan 1 - 2 sekunnissa ja on myös luotettava jatkuvassa käytössä. Leikkuulanka pysyy jatkuvasti kireänä jousitetun ripustusmekanisminsa ansiosta. Leikattaessa lanka liukuu vaivattomasti ohjauskiskoa pitkin eristemateriaalien läpi. Leikkausjälki on aina suora, sileä ja siisti.
Laitteen etuna on myös sen soveltuvuus ulkokäyttöön rakennustyömaille. Huono sää ei ole tälle styrox-leikkurille mikään este. Muuntajan suojausluokka on IP68, eli se on vesitiivis. Leikkurin sangan ja muuntajan väliset sähköliitännät ovat XLR-teollisuusstandardin mukaisia ja ne ovat roiskevesisuojattuja. Sade ja kosteus eivät vaikuta niiden toimintaan.
Laite on vankkuutensa ohella myös huipputarkka käytössä. Alucutter leikkaa millimetrin tarkkuudella leikkuupituuden, -syvyyden ja -kulman hienosäätömahdollisuuksien ansiosta. Pitkää levykannatinta voi kallistaa asteikon avulla erilaisiin kulmiin, jotka sallivat jiirileikkaukset sekä vaaka- että pystysuunnassa.
Alucutterin syvyysrajoitin ja pidike takaavat, että leikattava materiaali pysyy kallistetussakin asennossa aina tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Styrox-leikkurissa on esiasennetut vastemerkit, joiden avulla voit toistaa leikkauksia nopeasti ja tarkasti.
Auki taitettava tukijalka ja telinepidike kuuluvat jo valmiiksi tähän ammattilaisten styrox-leikkuriin. Niiden avulla tämä eristelevyjen leikkauslaite joko seisoo tukevasti rakennustyömaalla tai asennetaan käden käänteessä kiinni rakennustelineeseen.
Tukeva ja säänkestävä rakenne pulveripinnoitetusta teräksestä tekee styrox-leikkurista todella kevyen ja helpon kuljettaa. Varsinkin rakennustelineeseen asennettuna sen voi taittaa hetkessä kokoon.
Alucutterin mukana toimitetaan viisi styrox-kahvaa. Niiden avulla kokoon leikatuista eristelevyistä saa hyvän otteen, jolloin ne on helppo sijoittaa paikalleen. Lisäksi ne toimivat apuvälineenä kovavaahtolevyjen saumattomassa asennuksessa seinään. Levyt pysyvät paikoillaan, kunnes liima on kuivunut eivätkä pääse liukumaan mihinkään. Toimitukseen kuuluu myös käytännöllinen hiomaraspi.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

alucutter

loistava laite, kestävä,

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme