Trustpilot
(1) arvostelu
Royal Catering

Kebab-grilli - 6000 W - 400 V

819,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010228

|

Malli: RCEK-380

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
819,00 €
3+
5%
778,05 €
5+
10%
737,10 €
10+
15%
696,15 €
Avainominaisuudet
  • korkealaatuinen gyros- ja kebab-grilli mm. kebab-, schawarma- ja taco-ruokien valmistamiseen
  • sopii kanan, lampaan, vasikan, kalkkunan, vihannesten jne. kuumentamiseen, paistamiseen ja grillaamiseen
  • 6 kolmessa eri tasossa olevaa lämpövastusta, joiden lämpötila säädeltävissä erikseen
  • tasainen lämmönjakautuminen pyörivän vartaan ansiosta
  • varraslihan maksimi korkeus: 730 mm
  • teho 6.000 W / energiaasäästävä keraamisen heijastavan pintansa ansiosta
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Tulenkestävä kivi
Väri
Hopeanvärinen
Jännite [V]
400
Teho [W]
6000
Maksimiteho [W]
6000
Varren ja tikkujen välinen etäisyys [mm]
120 - 230
Maks. lihanpaksuus
700 mm
Mitat (PxLxK)
68 x 61 x 100.5 cm
Paino
30.3 kg
Paketin mitat (PxLxK)
73.5 x 68 x 115 cm
Lähetyspaino
76 kg

Toimituksen sisältö

  • RCEK-380 kebab-grilli
  • Varraskeppi
  • Kebab-kauha
  • Laite toimitetaan ILMAN virtapistoketta!

Tuotekuvaus

Valmistitpa sitten kanaa, kalkkunaa, lammasta tai vasikkaa – Royal Cateringin RCEK-380 kebab-grillillä valmistat mehukkaan ja rapean lihan kebab-, schawarma-, gyros-, ja taco-ruokiin sekä moneen muuhun. Jopa vihannekset tai paistettu kana valmistuu kebab-grillissä nopeasti. Laite soveltuu ammattimaiseen käyttöön pikaruokaloissa ja ravintoloissa, mutta myös kotikäyttöön. 730 mm pitkässä varraskepissä grillattava ruoka kääntyy 360° ja paistuu täten tasaisesti joka puolelta. Avoimen rakenteen ansiosta liha voidaan leikata helposti suoraan vartaasta tarjoilua varten.
Tyypillistä kebab-grillille on erittäin kattava kuumennus kuuden kolmessa eri tasossa olevien sähköisten lämpövastusten ja heijastavan keraamisen pinnan avulla sekä käyttötarkoituksen mukaan säädettävä vartaan ja lämpövastusten välinen etäisyys. Tulenkestävä samottikivi on erityisen energiatehokas grillin lämmön heijastuessa siitä, joten lämpösuojan ohella kivipinta mahdollistaa pienemmän energian kulutuksen. Kebab-grillin takaseinän ritilä suojaa lämpövastuksia likaantumiselta.
Kebab-grillin kuori on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasti ruostumattomasta teräksestä. Varras pyörii 360° ja takaa tasaisen lämmönjakaantumisen, jolloin optimaalinen paistotulos on helposti saavutettavissa. Pystysuoran asentonsa ansiosta ylimääräinen rasva valuu tyhjennysreikää pitkin irrotettavaan rasvankeräysastiaan, joka voidaan paistamisen jälkeen tyhjentää ja puhdistaa helposti.
Sähköinen kebab-grilli toimii tehokkaalla 6.000 W moottorilla, joka löytyy kuoren alta ja pyörittää varrasta optimaalisen grillaustuloksen aikaansaamiseksi. Koska laite toimii ainoastaan sähkövirralla, ei sen käyttö vaadi kaasuliitäntää. Jokaiselle tasolle on grillauslämpö säädeltävissä erikseen lämpötilasäätimestä, jolloin lihan grillaus onnistuu jokaista käyttötarkoitusta varten. Neljä liukumatonta jalkaa takaavat, että grilli seisoo vankasti paikallaan työpöydällä.
Royal Cateringin RCEK-380 kebab-grillin lisäksi saat varraskepin asetilla ja ruostumattoman teräskauhan, jolla kebab-lihan annostelu sujuu mukavasti. Täten voit aloittaa saman tien maukkaan lihan valmistamisen, kebab-grillin saavuttua luoksesi.

Arvostelut


4.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

5 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Kone kebab

Ostin tämän koneen kebabin sylkeen lämmitykseen, se on hyvä kone, helppo käyttää ja puhdistaa. Lämpenee todella nopeasti...mutta olen yllättynyt, etten näe punaista vastuksissa... jopa niin paljon kuin mahdollista...

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme