Tarjous

Tuote: EX10011941

|

Malli: RC-BMG430

Lämpöhaude kaasu - 3300 W - GN 6 x 1/3 - 0,03 bar - G30

279,00 € 419,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - 3300 W ja enimmäispaine 0,03 baaria
  • monipuolinen - 6 GN-astian ansiosta voit pitää lämpimänä mitä erilaisimpia ruokia
  • turvallinen - ruoan lämpimänä pitäminen vesihauteessa estää pohjaan palamisen
  • hygieeninen - helppo puhdistaa sileiden pintojen ansiosta
  • kestävä - korkealaatuinen työstö ja kestävät materiaalit, kuten ruostumaton teräs, sinkitty alumiinilevy

TUOTEKUVAUS

Lämpöhaude kaasu lämpimien ruokien täydelliseen esillepanoon

Royal Cateringin lämpöhaude RC-BMG430 on täydellinen pitämään erilaisia ruokia lämpimänä pidemmän aikaa. GN-astiassa kaikki ruokalajit tai useat ateriat, kuten liha, kala, vihannekset, riisi, perunat ja kastike, voidaan pitää halutussa lämpötilassa polttamatta niitä pohjaan. Pöytähaude kattaa optimaalisesti korkeatasoisen pitopalvelun vaatimukset ja sopii käytettäväksi ravintoloissa, hotelleissa, ruokaloissa, buffeteissa, välipalabaareissa, kahviloissa tai vanhainkodeissa sekä klinikoilla.

Tehokas lämpöhaude Royal Cateringin ravintolalaitteista

Lämpöhaude kaasu toimii konvektioperiaatteen avulla: lämmityselementti lämmittää hauteen ja GN-astioiden välissä olevan veden ja siirtää lämmön astioihin. Tämä tarkoittaa, että jopa herkät ruoat voidaan paitsi lämmittää tehokkaasti, myös pitää lämpimänä pitkän aikaa ilman, että ne palavat pohjaan.

Lämpöhaude kaasu tekee vaikutuksen ennen kaikkea suurella täyttömäärällään. Kannelliset (6 kpl) GN-astiat (GN 6 x 1/3) ovat 150 mm syviä ja niihin mahtuu suuri määrä ruokaa, joka voidaan lämmittää tai pitää lämpimänä. Tämä tarkoittaa valtavaa ajansäästöä ja erityistä etua suurten tapahtumien valmistelussa tai ruuhka-aikoina ravintoloissa, ruokaloissa ja hotelleissa. Lisäksi muita GN-astiakokoja, joiden enimmäissyvyys on 150 mm, voidaan käyttää  ja yhdistää vesihauteessa.

Tehokas, 3300 W tehokas lämmityselementti lämmittää veden nopeasti haluttuun lämpötilaan. Automaattinen termostaatti aktivoidaan kiertosäätimen avulla, mikä mahdollistaa tarkan lämpötilan säätämisen 100 °C:seen asti. Lämpöhaude kaasu toimii propaani- ja/tai butaaniseoksella G30 -kaasuliitännän kautta enintään 0,03 baarin paineella.

Lämpöhauteessa yhdistyy tarkkaan harkittu suunnittelu ja kestävä kotelo, joten laite on luotettava ja vähän huoltoa tarvitseva tuote. Koska pöytähaude on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, se on erittäin lujatekoinen ja korroosionkestävä. Materiaali on vaaraton terveydelle, helppo puhdistaa erittäin sileän pintansa ansiosta ja erityisen hygieeninen. Ruostumattomalla teräksellä on myös erinomainen iskunkestävyys eikä se kulu helposti. Kumitassut takaavat tukevan pidon ja estävät alustan naarmuuntumisen.

TEKNISET TIEDOT