Trustpilot
Tarjouksessa
(4) arvostelua

Popcorn kone sis. kärry ja LED-lamppu

559,00 € 649,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000310

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. huhtikuuta
Avainominaisuudet
  • kauko-ohjattu LED-RGB-valaistus 16 värillä ja usemmalla valoefektillä
  • tehokas– 1 600 watin ansiosta jopa 6 kg popcornia tunnissa
  • sisältää lisävarusteet – popcorn-kauhan ja mitta-astian
  • käyttöturvallisuus – Teflonpinnoite, sekoitussysteemi ja ylikuumenemissuoja
  • mukava työskentely mahdollista mihin kellonaikaan tahansa valaistuksen ansiosta
  • katseenvangitsija – houkuttelee suuret ihmisjoukot, erityisesti lapset
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.8

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Loistava laatu edulliseen hintaan!!!

Ostimme koneen yrityksellemme ilahduttaaksemme työntekijöitämme ja messuvieraita. Auton pystyttäminen kesti 20 minuuttia, sitten kone käynnistettiin ja puhdistuksen jälkeen ensimmäiset popcornit valmistuivat muutamassa minuutissa. Ensimmäiseen rasitustestiin osallistui 3. luokan peruskoululuokka. 5 kuormaa esipomppasi ja sitten 2 lisää, kun luokka saapui. Tapa, jolla popcorn ponnahtaa ulos kattilasta, on kohokohta. Lisäksi värikäs lamppu vaihtuvalla tilalla. Värit ja tilat voidaan säätää pienellä kaukosäätimellä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

Täydellinen monille popcornille

Kone on erittäin helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Popcorn kone

Loistava kone

Näytä alkuperäinen arvostelu

25 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

itse asiassa aika hyvä

Kone on kunnossa. Popcorn maistuu hyvältä. Rakenne on itsestään selvä, ja mukana on erittäin lyhyet kaavamaiset ohjeet. Huomasin kuitenkin muutaman negatiivisen kohdan: 1) Mukana toimitettu mittakuppi vuoti ja on liian iso. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää vain rajoitetusti, esimerkiksi lisäämään kattilaan sokeria, öljyä tai maissia, koska yläreunassa ei ole tarpeeksi tilaa. Ostin itse kaksi pienempää kuppia, yhden öljylle ja toisen sokerille. 0,5 pisteen vähennys 2) Valitettavasti koneen katto ei ollut kunnolla kiinni, sovin myöhemmin jälleenmyyjän kanssa - ei pistevähennystä. 3) Alaluukku voidaan avata vain, jos myös yläikkunat avataan - tässä esimerkiksi lisäankkurointi magneeteilla jne. olisi paljon parempi ratkaisu. 4) Kun olet tottunut ja suuta ei ole koko ajan nälkäinen, voit täyttää esittelytilan jossain määrin 3-4 kuormalla. Ongelmana on, että alaläppä on koukussa vain pohjasta - joten heti kun haluat sulkea sen uudelleen, popcorn työntää sitä ylöspäin, minkä vuoksi se irtoaa - erittäin ärsyttävää. -1 pisteen vähennys. Huom: mainostetaan että palautus kestää 1 kk, en tiedä joutuuko palautuksen maksamaan itse.. Kone toimitettiin minulle 3 osassa (alaosa, yläosa, LED-lamppu ja kaukosäädin kontrolli), joista osa oli melko suuria ja raskaita. Jos minun täytyisi lähettää nämä takaisin Puolassa sijaitsevalle jälleenmyyjälle omalla kustannuksellani, voisin säästää niiden takaisin lähettämisen vaivalta. Säilytin koneen ja käytin yllä olevaa reseptiä täsmälleen samalla tavalla (50g sokeria, 50ml öljyä, 1 taso maissia). Puhdistus on hieman vaikeampaa, varsinkin kulmia ei voi puhdistaa kunnolla. Pannua ei voi poistaa niin helposti, heti kun se on täysin kylmä, et saa rapeaa tavaraa pois. Kytke se uudelleen päälle ja olet valmis. Tehonkulutus on noin 1550 W kuormitettuna. Kuulet pienen releen kun lämmitin sammuu. Ensimmäisen öljykuorman heitin pois, koska se haisi voimakkaasti, vaikka se oli puhdistettu etukäteen. Kaiken kaikkiaan kiva lelu. Auto on käytännöllinen, mutta pärjää myös ilman. En ole käyttänyt LEDiä ja se makaa edelleen pakkauksessaan. En suosittele laitetta, jossa on vähemmän tehoa, vaan enemmän tehoa kuin täällä mainostettu 1500/1600W.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme