Tarjous

Tuote: EX10021436

|

Malli: X-STAR

Hitsausmaski - X-star

65,00 € 79,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • todella kestävä – maskin materiaali TECAMID 66 ei ole ainoastaan lämmönkestävä, vaan myös muotonsa pitävä, iskunkestävä ja vähän kuluva. Lisäksi se kestää hyvin erilaisia lämpötiloja ja kemiallisia vaikutuksia
  • standardinmukainen – valosuoja DIN 9-13 ja DIN 4 sekä UV-suoja DIN 16 asti
  • hyvä näkyvyys – näkökentän koko 93 x 43 mm
  • nopea – 2 anturia vaikuttavalla siirtymäajalla < 1/25000 s
  • kattava suojaus – sopii kaikille yleisille hitsausmenetelmille

TUOTEKUVAUS

Hitsausmaski X-STAR tarjoaa esteettömän näkyvyyden kirkkaasta valosta huolimatta

Hyödynnä hyvät optiset ominaisuudet, erittäin nopea siirtymäaika sekä rakenteen keveys. Hitsausmaski X-STAR sopii kaikenlaisiin hitsaustöihin. Hitsasit sitten puikolla tai suojakaasulla, automaattinen hitsausmaski suojaa sinua aina luotettavasti.

Automaattinen hitsausmaski tehokkailla suojatoiminnoilla

Hitsausmaski tarjoaa säädettävän valosuojausalueen DIN 9-13 ja DIN 4. Testipainikkeen avulla voit säätää valosuojan juuri tarpeidesi mukaiseksi. 93 x 43 mm:n kokoinen näkökenttä pitää kaikki tärkeät yksityiskohdat hyvin näkyvissä. X-STAR hitsauskypärä saa virtansa aurinkopaneeleista ja sisältää vaihdettavan CRCR2032-akun, jonka käyttöikä on jopa 5 000 tuntia.

Tämä erittäin kevyt muovinen automaattimaski painaa vain 0.5 kg, joten työskentelet sen kanssa mukavasti pitkiäkin aikoja. Voit helposti säätää sen juuri sinun päähäsi sopivaksi. Maskissa on lisäksi myös niskasuoja. Hitsausmaskiin käytetty TECAMID 66 -materiaaliseos on valmistettu polyamidi 66:sta ja nylon 66:sta. Materiaalille on tunnusomaista hyvä jäykkyys ja kovuus sekä korkea kulutuksen- ja lämmönkestävyys. Nailon 66 on myös erittäin pitkäikäinen materiaali, joka ei naarmuunnu herkästi. Laadukkaat lämmöltä ja kemikaaleilta suojaavat ominaisuudet yhdistettynä hyvään iskunkestävyyteen takaavat, että tämä automaatti hitsausmaski tukee sinua myös ankarissa työolosuhteissa.

Erittäin nopea siirtymäaika < 1/25000 s kirkkaasta tummaan suojaa sinua luotettavasti valokaaren säteilyltä. Se ei myöskään rasita silmiäsi tarpeettomasti, eikä sinun tarvitse jatkuvasti keskeyttää hitsausta säätöjen asettamiseksi. Automaattimaski on optisen luokan, hajavalon, valon läpäisyn vaihtelun ja kulmariippuvuuden osalta erittäin laadukas. Se sopiikin käyttöön kaikissa ammattimaista otetta vaativissa työkohteissa.

Kattavan valosuojan ansiosta voit käyttää hitsauskypärää kaikkiin yleisiin hitsausprosesseihin. Säädä valoherkkyys, siirtymisaika ja tummumisaste erikseen kulloisenkin hitsausprosessin mukaan. Jos haluat tehdä muita metallitöitä, kuten hiontaa, ottamatta maskia pois päästä, aseta se GRIND-tilaan. Stamos Welding Groupin automaattinen hitsauskypärä tarjoa sinulle ratkaisun kaikkiin tilanteisiin – turvallisesti ja laadukkaasti!

TEKNISET TIEDOT