Tuote: EX10310004

|

Malli: RO-101S MORION BIG SERVICE

Aquaphor käänteisosmoosilaite - vaihtosuodatinsarja K2 + K5 - K7M

85,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • hygieeninen – suodattaa vedestä epäpuhtauksia, kuten klooria ja raskasmetalleja
  • tuore - pehmentää vettä paremman maun saamiseksi
  • yksinkertainen - vaihda suodattimet yhdellä napin painalluksella ja lyhyellä kierroksella
  • turvallinen vaihto kotelon kanssa estää epäpuhtauksien kanssa kosketuksiin joutumisen
  • sopii - RO-101S-käänteisosmoosisuodattimille

TUOTEKUVAUS

Aquaphor käänteisosmoosilaite mineralisoitua juomavettä varten

Aquaphorin käänteisosmoosivesilaite RO-101S MORION BIG SERVICE varmistaa pehmeän ja puhtaan veden, joka on 99,99% vapaa epäpuhtauksista. Paremman makunsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti juomavedeksi tai ruoan ja juomien valmistamiseen. Sarja koostuu kolmesta suodattimesta ja on suunniteltu RO-101S MORION-käänteisosmoosilaitteelle.

Vedenpehmennyssuodatin, josta terveytesikin hyötyy

K5-suodatin on sedimenttisuodatin, joka on valmistettu polypropeenista. Se esisuodattaa veden mekaanisesti ja puhdistaa siitä niinkin pienet kuin 5 mikronin hiukkaset - kuten hiekan tai ruosteen. Se suojaa seuraavia suodatinvaiheita ja pidentää suodattimen käyttöikää. K2-aktiivihiililsuodatin on kehitetty käyttämällä hiilikuitutekniikkaa. Kookoskuorien hienohiukkasinen aktiivihiili yhdessä ioninvaihtomassan vesikuitujen ja aktiivisen ionihopean kanssa poistaa luotettavasti raskasmetallit, kloori, orgaaniset yhdisteet ja 3 μm pienemmät hiukkaset. Uudelleenkäsittelyprosessin viimeisenä vaiheena Aquaphor K7M -suodatin varmistaa suodatetun veden uudelleenmineralisoinnin ja hyvän maun.

Suodattimien vaihto on erittäin helppoa. Suodattimet voidaan poistaa tai asentaa uudelleen nappia painamalla ja kiertämällä. Suodattimet vaihdetaan suoraan kotelossa. Näin voidaan välttää kosketusta epäpuhtauksien kanssa. Suodattimien säännöllinen vaihto varmistaa suodattimen pitkäikäisyyden ja aina korkean vedenlaadun. Sen vaihtoa suositellaan joka neljän tai kuuden kuukauden välein.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET