(1) Arvostelu

Tuote: EX10210050

|

Malli: GAZELLE 1.1

Styrox-leikkuri - 160 W - 1 070 mm / 310 mm - tukijalka Styroporschneider

349,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – siistit leikkaukset vaivatta, leikkuupituus 1070 mm ja leikkaussyvyys 310 mm
  • tarkka – ohjauskiskot, asteikko ja säädettävä leikkaussyvyys
  • säänkestävä – suojausluokka IP68
  • liikkuvaan käyttöön – hoikka ja kevyt leikkuri on helppo kuljettaa
  • lisävarusteet – viisi leikkuulankaa korkealaatuisesta nikkeli-kupari-kromiseoksesta
  • käytännöllinen – tukijalan ansiosta leikkurin voi sijoittaa nopeasti seinälle tai rakennustelineeseen.

TUOTEKUVAUS

Ammattitason styrox-leikkuri ja tukijalka

Pro Bauteamin styrox-leikkuri GAZELLE 1.1 on optimaalinen kuumalankaleikkuri eristysmateriaalin leikkaamiseen keskikokoisten ja isohkojen rakennusten remonteissa ja saneerauksissa. Se on suunniteltu millimetrintarkkaan styroksin, Styrodur-levyjen ja polystyreenin leikkaukseen. Kuumalankaleikkuri leikkaa isotkin eristelevyt vaivatta jopa 1 070 mm:n pituudelta ja 310 mm:n syvyyteen. Tukijalan ansiosta leikkurin voi sijoittaa käden käänteessä seinälle tai rakennustelineeseen.

Pro Bauteamin ketterä Styrox-leikkuri GAZELLE

Styroksileikkurilla työskentely on todella helppoa: Paina nappia, ja styroksileikkuri kuumenee 160 W:n muuntajan ansiosta muutamassa sekunnissa toimintavalmiuteen. Se sopii tarvittaessa myös jatkuvaan käyttöön. Leikattaessa kuuma lanka liukuu vaivattomasti ohjauskiskoa pitkin eristemateriaalien läpi. Leikkausjälki on aina suora, sileä ja siisti. Ohjauskiskot, asteikko ja säädettävä leikkaussyvyys huolehtivat siitä, että leikkaukset onnistuvat millimetrin tarkkuudella.

Muuntajan suojausluokka on IP68, eli se on vedenpitävä. Sade ja kosteus eivät haittaa laitetta. Styroksileikkuri GAZELLE on nimensä mukaisesti kevyt ja siroliikkeinen, joka on sen alumiinista ja pinnoitetusta kartongista valmistetun rakenteen etu. Voit vaivatta asentaa sen pöydälle, käyttäen tukijalkaa myös seinään tai rakennustelineeseen. Säänkestävä, kevyt ja helppo koota: tämä laite on ihanteellinen liikkuvaan käyttöön rakennustyömailla.

Tämän sähkötyökalun mukana toimitetaan viisi nikkeli-kromi-kupariseoksesta valmistettua leikkuulankaa. Tämä on optimaalinen materiaali styroksin leikkaamiseen, sillä se ei ole herkkää korroosiolle ja kestää hyvin korkeita lämpötiloja. Vain riittävän kuuma leikkuulanka sulattaa leikkuureunan ja saa aikaan siistiä, tarkkaa ja sileää jälkeä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Treviso