Tarjous
(2) Arvostelut

Tuote: EX10012155

|

Malli: RC-HTR9WC

Hot dog -grilli - 9 rullaa - Royal Catering - ruostumaton teräs - suojakansi

189,00 € 279,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullat lämpenevät nopeasti
  • helppohoitoinen – helposti puhdistettava ruostumattoman teräksen ansiosta
  • luotettava – lämpötilan säätö 0 - 230 °C
  • käytännöllinen – sopii makkaroiden paistamiseen ja lämpömänä pitoon kahden erillisen lämmitysvyöhykkeen ansiosta
  • hygieeninen – lasisen suojakannen ja irrotettavan rasvankeräysastian ansiosta

TUOTEKUVAUS

Kompakti ruostumattomasta teräksestä valmistettu hot dog -grilli yhdeksällä rullalla

Royal Cateringin kompaktilla hot dog -grillillä RC-HTR9WC paistaminen ja kaikenlaisten makkaroiden lämpimänä pitäminen on vaivatonta. Sen energiatehokkuus, intuitiivinen käyttö ja alhainen paino tekevät siitä kannettavan ja taloudellisen laitteen, jonka ei pitäisi puuttua yhdestäkään keittiöstä. Vankan rakenteensa ja laadukkaiden komponenttiensa ansiosta hot dog -grilli soveltuu erityisesti ammattikäyttöön ravintola-alalla, kuten välipalabaareissa, ravintoloissa tai huoltoasemilla.

Helppokäyttöinen laite ihanteellinen pikaruokalaan

RC-HTR9WC mahdollistaa jopa 16 nakkimakkaran nopean ja tehokkaan valmistamisen 9 tehokkaan lämmitysrullansa ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullat pyörivät automaattisesti 360° niin, että jokainen makkara kuumenee tasaisesti joka puolelta. Lämpötilaa voidaan säätää vaihtelevasti välillä 0 - 230 °C.

Hot dog -grillin kaksi lämpövyöhykettä sijaitsevat etu- ja takarullissa. Niitä säädellään erillisillä termostaateilla, joiden avulla voit samanaikaisesti sekä paistaa nakkeja että pitää niitä lämpiminä. Rullien alla on rasvankeräysastia, jonka avulla ylimääräinen rasva on kerättävissä ja hävitettävissä helposti. Toiminta on intuitiivista ja turvallista. Hot dog -grilli kytketään päälle ja pois kytkimellä. Haluttu lämpötila on asetettavissa kätevillä kiertonupeilla. Lisäksi merkkivalot kertovat, onko grilli saavuttanut halutun lämpötilan. Intuitiivisten säätimien ansiosta voit hallita ruoanlaittoprosessia täydellisesti.

Royal Cateringin pikaruokalaite on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on siksi erittäin lujatekoinen ja pitkäikäinen. Materiaali on naarmuuntumaton, kulumaton ja kestää mekaanisia vaikutteita. Karkaistu lasisuojus pitää ruokasi puhtaana. Lisäksi grilli on helppo puhdistaa. Royal Cateringin hot dog -grillissä RC-HTR9WC valmistat herkulliset välipalat mitä erilaisimmilla nakkimakkaroilla asiakkaillesi hetkessä.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

01.06.2023

Köp ej- ingen garanti heller. Värdelös, priset visar.

01.06.2023

Den er bra så jeg den fire stjerner