Tuote: EX10012071

|

Malli: RCKM-22

Knock box - 1100 ml

26,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava - 1100 ml  tilavuudella puruastia on tyhjennettävä harvoin
  • tehokas - sisennyksellä nopeaan työskentelyyn ruuhka-aikoina
  • käytännöllinen - kevyt ja kompakti kopautusastia
  • kestävä - laadukkaan muovin (ABS) ansiosta
  • helppohoitoinen - helppo tyhjentää ja puhdistaa

TUOTEKUVAUS

Laadukas knock box vaimennetulla sisennyksellä

Knock box RCKM-22 on välttämätön laite kahviloissa, baareissa ja ravintoloissa, jotka hemmottelevat vieraitaan tuoreella kahvilla. Purulaatikon avulla portafilter-koneet voidaan tyhjentää nopeasti ja täydellisesti espresson, americanon tai cappuccinon ja muiden kuumien erikoisuuksien valmistamisen jälkeen.

Sopii jokaiseen ammattikeittiöön: Royal Cateringin kevyt ja kompakti knock box

Kuten kaikissa Royal Cateringin keittiövälineissä, myös puruastiassa yhdistyvät tarkkaan harkittu suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus. Knock box on kompaktin kokoinen, joten se voidaan helposti integroida ammattikeittiöön. 115 mm:n syvyys ja 1100 ml kapasiteetti varmistavat, että laatikko on harvoin tyhjennettävä, mikä takaa tehokkaan työnkulun myös ruuhka-aikoina. Vaimennnettu sisennys varmistaa, että portafilter tyhjennetään kokonaan ja nopeasti ilman suurta vaivaa.

Knock box on valmistettu korkealaatuisesta muovista (ABS), joten se soveltuu erityisen hyvin elintarvikealalle. Materiaali on sekä pitkäikäinen ja korroosionkestävä että helposti puhdistettava sileän pintansa ansiosta. Hävitä käytetty espressopuru tällä Royal Cateringin puruastialla!

TEKNISET TIEDOT