Tarjous
(1) Arvostelu

Tuote: EX10012077

|

Malli: RCKM-28

Tampperi - ruostumaton teräs, muovi - Ø 58 x 85 mm

22,99 € 38,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • sopiva - Ø 58 x 85 mm mitoilla, täydellinen tavalliselle portafilterille (ei sisälly toimitukseen)
  • ammattimainen - sileä ja tasainen kahvipinta
  • hygieeninen - ruostumattoman teräksen ansiosta
  • mukava - ergonominen kahva mukavaan käyttöön
  • pitkäikäinen - kestävän rakenteensa vuoksi

TUOTEKUVAUS

Tasapainoinen, harmoninen espresso kahvitampperilla

Täydellisen espresson aikaansaamiseksi jauhettujen papujen aromi tulisi vapauttaa veteen mahdollisimman tasaisesti. Tätä varten Royal Cateringin tampperi RCKM-28 on välttämätön. Se puristaa ja jakaa kahvin homogeenisesti ja varmistaa sileän pinnan: näin voidaan estää ns. kanavointi, jossa vesi kulkeutuu kahvipurun läpi epätasaisesti, jättäen osan puruista kuiviksi. Täten jokainen kahvipuru voi vapauttaa arominsa tasaisen vesivirtauksen vaikutuksesta. Saat täyteläisen espresson, jolla on tasapainoinen, harmoninen maku.

Ammattimainen tampperi Royal Cateringin ravintolalaitteista

Mitoiltaan Ø 58 x 85 mm oleva tampperi sopii monille yleisille portafilter-koneille (ei sisälly toimitukseen) ja on välttämätön lisävaruste kahviloissa ja ravintoloissa, joissa arvostetaan erinomaista espressoa.

Ruostumattomasta teräksestä ja muovista valmistettu kahvitampperi on sekä erityisen hygieeninen että kestävä ja istuu ergonomisen muotonsa ansiosta täydellisesti käteen.

Optimaalisesti täytetyn portafilterin säännöt

Kahvijauheen tasoittaminen tampperilla on tärkein askel kohti optimaalisesti täytettyä portafilter-konetta. Ensin on varmistettava, että kahvipapusäiliötä siirretään edestakaisin jauhamisen aikana, jotta kahvi jakautuu jo tällöin tasaisesti. Vastajauhettu espresso puristetaan sitten napauttamalla portafilter varovasti tampperialustalle ja litistämällä tampperilla. Espressolaite hoitaa lopun.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023