Trustpilot

Ilmakeittimet

Oletko joskus miettinyt, miten friteeraaminen onnistuisi ilman rasvaa? Tässä on ratkaisu kysymykseesi: ammattitasoinen ilmakeitin mahdollistaa kuumailmateknologian ansiosta ruuan kypsentämisen terveellisesti ilman rasvaa. LCD-kosketusnäytöllä ja 60 minuutin ajastimella varustettu ilmakeitin on loistava kumppani niin suurkeittiöön kuin kotona kokkaamiseen. Keitin on todella monikäyttöinen; voit käyttää sitä friteeraamiseen, lämmittämiseen, lämpimänä pitämiseen, grillaamiseen, paistamiseen, leipomiseen, hauduttamiseen tai paahtamiseen uusinta teknologiaa hyödyntäen. Friteeeraat sillä terveellisesti, vähällä rasvalla ja öljyllä. Laadukas suunnittelu ja materiaalit takaavat, että ilmakeitin on pitkäikäinen. Se helpottaa jokapäiväistä ruuanlaittoa monipuolisuuden ja vaivattoman käyttöperiaatteensa ansiosta.

Monikäyttöinen ilmakeitin jokaiseen keittiöön


Työskentelyn keittiössä tulee olla tehokkuuden lisäksi nautinnollista. Expondon valikoimasta löydätkin ihanteelliset keittiötarvikkeet ja -laitteet niin ammattikäyttöön kuin vaativalle kotikokille. Ilmakeitin on erinomainen esimerkki todellisesta arjen helpottajasta: sen avulla valmistat ruuat vaivattomasti, sillä sinun tarvitsee vain sekoittaa ainekset pataan ja keitin tekee työn puolestasi. Ajastimen avulla voit asettaa kypsennys- tai lämmitysajan juuri sopivaksi, ja samanaikaisesti voit keskittyä muihin ruokalajeihin tai vaikkapa pöydän kattamiseen. Sillä aikaa, kun lisukkeet tai padat kypsyvät ilmakeittimessä, voit grillata esimerkiksi pihvit tai vartaat ainutlaatuisella laavakivigrillillä.

Ilmakeitin on kätevän kokoinen, joten halutessasi voit pakata sen varastoon, kun et sitä tarvitse. Tai voit jopa kuljettaa sitä mukanasi tapahtumiin tai esimerkiksi pitopalvelun lisälaitteena. Tilavaan 2,5 litran astiaan mahtuu kerralla lihapadat tai keitot useammalle hengelle. Ilmakeitin soveltuu erinomaisen hyvin hitaaseen kypsentämiseen, jolloin liharuuat pääsevät muhimaan matalammassa lämpötilassa pidempään. Tällöin maut imeytyvät paremmin ja lopputulos on herkullinen ja mehevä. Kypsennysastia on myös helppo puhdistaa tarttumattoman pinnan ansiosta – näin aikaasi säästyy tärkeämpiin asioihin kuin kattiloiden puunaamiseen.

Olipa keittiösi ammattitasoinen, kuten esimerkiksi ravintola, hotelli tai pitopalvelu, tai kokkailetpa mieluiten kotonasi, on ilmakeitin oiva valinta jokaiseen keittiöön. Edullisen hintatason ansiosta se soveltuu myös harrastelijoille. Korkean laatutason vuoksi voit kuitenkin luottaa, että keitin kestää pitkään myös ammattikäytössä. Ravintolat ja grillikioskit etsivät usein varustukseensa rasvakeittimiä, mutta suosittelemme kokeilemaan myös terveellisempää vaihtoehtoa, ilmakeitintä. Friteeraus ilman rasvaa ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Korkeatasoista saksalaista laatua, johon voit luottaa


Bredecon ilmakeitin on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät sen käytöstä helppoa ja nopeaa. Sisäänrakennettu 60 minuutin ajastin mahdollistaa kunkin aterian kypsennysajan säätämisen minuutin tarkkuudella. Äänimerkki kertoo, milloin ruoka on valmis, joten sinun ei tarvitse huolehtia ajan tarkkailemisesta, kuten perinteisellä liedellä keitettäessä. Näin ylikypsentämisen ja ruokien kuivumisen tai palamisen riski vähenee. Ilmakeitin on myös turvallinen, sillä säädetyn ajan loppuunkulumisen jälkeen keitin menee automaattisesti pois päältä. Ilmakeittimen ohjelmointi tapahtuu tyylikkään LCD-näytön avulla. Kosketusnäytön avulla voi paitsi valita eri toimintoja, myös seurata valmistumisen edistymistä. Keitin mahdollistaa lämpötilan säädön 80 °C ja 200°C:n välillä, ja voit säätää toivottua lämpötilaa 5 asteen tarkkuudella. Laite lämpenee noin 4 minuutissa tuulettimen avulla.

Ilmakeitin on erinomainen hankinta niin ammatti- kuin kotikeittiöön:

  • Ammattitason laadukkuus
  • Tarttumaton pinnoite
  • Friteeraaminen tapahtuu modernilla kuumailmateknologialla ilman rasvaa
  • 2,5 litran kori mahdollistaa isompiekin annoksien kypsentämisen
  • Lämpötilansäätö 80 °C ja 200°C:n välillä
  • Tarkka ja helposti säädettävä valmistumisaika
  • Helppokäyttöinen ja nopeasti puhdistettava


Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattikeittiöön suunniteltuja tuotteita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Esimerkiksi monipuoliset paistotasot ja grillit sekä hot dog -laitteet ovat tutustumisen arvoisia. Expondolta tilaatkin tuotteet helposti ja ilman riskiä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden valinnassa.