Trustpilot

Lattiahylly

Tarjouksessa
Metallihylly - 120 x 60 x 180 cm - 1000 kg
Royal Catering
(1)

Metallihylly - 120 x 60 x 180 cm - 1000 kg

Mitat (PxLxK)
59 x 119 x 180 cm
199,00 € 269,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 28.6.

Lattiahyllyt helpottavat tavaroiden järjestelyä ja tuovat lisää työskentelytilaa sekä laskutasoa monenlaisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, sairaaloihin ja toimistoihin. Säilytystilaa ei koskaan ole liikaa, joten seinä- ja lattiapinta-alan tehokas suunnittelu onkin ensiarvoisen tärkeää. Useimmiten astioita, tarvikkeita ja raaka-aineita tarvitaan helposti käden ulottuvilla, joten tarvikkeet on hyvä sijoittaa työpisteiden läheisyyteen, joko seinille, lattioille tai kaapistoihin. Esimerkiksi ravintolan keittiön tulee olla mahdollisimman selkeästi suunniteltu ja kalustettu, jotta työntekijöiden on helppoa ja turvallista liikkua kiireisessä ympäristössä. Lattiahyllyjen ruostumaton teräs materiaalina takaa raskaiden painojen kantavuuden sekä pitkäikäisyyden.

Lujarakenteinen lattiahylly kestää raskaankin painon


Royal Catering -merkkiset lattiahyllyt ovat äärimmäisen tukevia ja kestäviä. Ne kantavat jopa satojen kilojen painon, joten voit huoletta sijoittaa lautaset, kattilat ja muut raskaat työvälineet lattiahyllyille. Koska pintamateriaali on hygieenistä terästä, on se helppo pitää puhtaana niin keittiössä kuin varastotilassa. Hyllyn rakenne on ihanteellinen, koska jokainen taso on ruuvattu suoraan tankoihin kiinni kulmaliitinten avulla. Tämä tekninen toteutus takaa, että hylly pysyy tukevasti pystyssä, eikä sitä tarvitse kiinnittää seinään. Lattiahyllyjen jalkojen pituus on säädettävissä, joten ne seisovat vakaasti jopa epätasaisella alustalla.

Lautaset, kattilat, juomalasit ja muut painavat keittiötarvikkeet tarvitsevat lujarakenteiset hyllyt, jotka kestävät raskaiden astioiden painon. Kun sijoitat astiat lattiahyllyille, vapautat samalla tilaa kaapeista ja muista säilytystiloista. Expondon valikoimassa on monenlaisia hyllyjä, joista voit valita juuri sinun tarpeeseen sopivat ratkaisut. Valikoimassamme on erimittaisia ja -kokoisia hyllyjä, joista löytyy sopiva pieneenkin tilaan. Hyllylevyjen rei'ityksen ansiosta hylly pysyy viileänä ja sille voi asettaa käytännössä mitä tahansa elintarvikkeista kattiloihin ja paistinpannuihin. Näin lattiahyllyn käyttö on ihanteellista esimerkiksi suurkeittiöissä, kylmä- ja pakastehuoneissa, kylmävarastoissa ja steriileissä sekä kosteissa tiloissa. Ruokien kylmäsäilöntään löydät valikoimastamme myös esimerkiksi kylmävetolaatikostoja.

Expondon lattiahyllyt ovat erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Yksinkertainen kasata ja sijoittaa eri tiloihin
  • Tyylikkäät ja helposti puhdistettavat pinnat ruostumatonta terästä
  • Kompakti ja tukeva rakenne – ei tarvitse kiinnittää seinään
  • Tukevat rakenteet takaavat turvallisuuden
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajaltaMonipuolista säilytystilaa niin ravintoloihin kuin toimistoihin


Royal Catering lattiahyllyt ovat modernin designin ansiosta tyylikkäät. Ruostumaton teräs ja alumiini puolestaan tekevät hyllyistä erittäin kestävät ja lujarakenteiset. Materiaali kestää painavat lautaset, kattilat ja muut keittiötarvikkeet. Hylly itsessään on vahva, mutta myös kiskot ja kiinnikkeet ovat erityisen tukevarakenteisia. Erityisesti ravintoloihin ja suurkeittiöihin suosittelemme myös laadukkaita teräskaappeja, jotka mahdollistavat tavaroiden ja elintarvikkeiden suojaamisen ovien taakse.

Ravintola-alan lisäksi lattiahyllyt soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi eläinlääkäriasemille, sairaaloihin ja toimistoihin. Hyllyistä on myös helppo yhdistellä pidempiä säilytysratkaisuja vaikkapa koko seinän mitalle. Kun hankit useamman samanlaisen hyllyn ja sijoitat ne vierekkäin, säilyy kokonaisuus yhtenäisenä ja tyylikkäänä. Mikäli tila kaipaa enemmän työskentelytasoa, on teräksiset pöydät ja tiskipöydät oiva valinta vaikkapa suurkeittiöihin, mutta myös muiden alojen ammattilaisille. Lattiahylly on myös erinomainen varastotilojen järjestelyyn, sillä korkea hylly mahdollistaa tavaroiden sijoittelun hyvään ja loogiseen järjestykseen melkein katonrajaan saakka. Ilman hyllytasoja tavaroiden järjestely ja löytäminen on huomattavasti hankalampaa.

Mikäli kaipaat enemmän säilytystilaa, suosittelemme tutustumaan myös saman valmistajan teräksisiin seinähyllyihin. Voit aina luottaa laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, kun tilaat kalusteet ja muut ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet expondon verkkokaupasta. Tarjoamme kotiinkuljetuksen kaupan päälle, kolmen vuoden takuun ja joustavan asiakaspalvelun. Olethan yhteydessä, mikäli kaipaat lisätietoja tai tukea sinun yrityksellesi sopivien ratkaisujen valitsemisessa.