Tarjous

Tuote: EX10440013

|

Malli: CS 451 P13

Lattiasaha - 13 hv - 2 570 r/min - sahanterä: 450 mm - ergonominen - alhainen tärinä

2 329,00 € 3 149,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – moottori 13 hv tehollaan takaa suuren 2 570 r/min nopeuden
  • ammattimainen – tarkka leikkaus tarkkuusleikkausakselin ansiosta 
  • yksinkertainen – halutun leikkuusyvyyden valinta käsipyörällä sekä korkeussäädettävä kahva tärinänvaimentimilla
  • monipuolinen – kaikenlaisiin töihin betoni- ja asfalttipinnoilla
  • pitkäikäinen – laadukas teräskehys, pysyvästi voidellut tyynylaakerit ja laadukas Hondan moottori sekä vesijäähdytysjärjestelmä 25 litran säiliöllä

TUOTEKUVAUS

Bensiinikäyttöinen lattiasaha betonille ja asfaltille

NORTON Clipperin lattiasaha leikkaa betonia ja asfalttia voimakkaasti 13 hv tehollaan ja 2 570 r/min nopeudellaan – myös vaikeasti saavutettavissa paikoissa. Laadukkaalla sahanterällä ja erityisellä vesijäähdytysjärjestelmällä varustettu lattiasaha takaa tehokkaan työskentelyn.

Tehokkaat ja turvalliset: NORTON Clipperin ammattilaitekategoriasta löytyvät sähkötyökalut

Leikkuusyvyyden portaaton säätö jopa 170 mm asti on erityisen käyttäjäystävällinen; betonisahan ohjaimen toiminta on tasaista ja iskutonta koko ajan. Tämä varmistetaan tärinänvaimentimilla varustetulla korkeussäädettävällä kahvalla sekä optimaalisella painonjaolla, joka aikaansaadaan moottorin ja säiliön erityisellä sijoittelulla. Tuloksena erittäin tarkat leikkaukset. Tämä varmistetaan myös tarkkuusleikkuuakselilla ja mitoiltaan 450 mm olevalla leikkuuterällä. 

Lattiasahan kanssa työskenneltäessä turvallisuus on taattu: terä- ja hihnasuoja (moniurahihna) on valmistettu yhtenäisestä palasta kestävää terästä. Se on kiinteästi ruuvattu sahan kehykseen, mutta voidaan avata osien vaihtamisen ajaksi. Vaaratilanteessa hätäkytkin pysäyttää laitteen erittäin nopeasti.


Lattiasaha vakuuttaa myös kestävyydeltään: vankalla teräsrungolla, pysyvästi voidelluilla tyynylaakereillaan, laadukkaalla Hondan moottorillaan sekä 25 litran säiliöllä varustetulla vesijäähdytysjärjestelmällä se pystyy vastaavaan kovimpiinkin haasteisiin. 

TEKNISET TIEDOT