Haudutuspata - 10 litraa

Tuotenumero: EX10010149 / Malli: RCST-9400

Haudutuspata - 10 litraa

  • Tuotenumero: EX10010149
  • Malli: RCST-9400
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
92,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Haudutuspata - 10 litraa

Kohokohdat & avaintekijät

  • Aterioiden, kuten keittojen, patojen ja kastikkeiden, lämpimänä pitämiseen
  • Lämpötila on säädettävissä automaattisen lämpötilan vakauden tarkastuksen avulla (30 - 85 °C)
  • Astia ruostumatonta terästä (irrotettavissa)
  • Käännettävä kansi ruostumattomasta teräksestä
  • Kolo keittokauhaa varten
  • Lämpöä kestävä nuppi
  • Helppo käyttää ja puhdistaa
Royal Cateringin sähköllä toimiva RCST-9400-keittopata kehitettiin ammattimaiseen käyttöön ruokien, kuten keittojen, patojen ja kastikkeiden, pitkäkestoiseen lämpimänä pitämiseen ja miellyttävään...lisää

Kuvaus

Royal Cateringin sähköllä toimiva RCST-9400-keittopata kehitettiin ammattimaiseen käyttöön ruokien, kuten keittojen, patojen ja kastikkeiden, pitkäkestoiseen lämpimänä pitämiseen ja miellyttävään esillepanoon. Keittopadassa on uudenlainen sähköllä toimiva lämpöastia, joka lämmitetään vedellä. Vesi toimii padassa lämmönjohtajana, joten lämpö jakautuu optimaalisesti ruokaan eikä ruoka voi palaa, koska enimmillään 85 °C asteinen vesi ei saavuta kiehumispistettä. Ammattimaisen RCST-9400-keittopadan lämpötila säädetään automaattisella lämpötilan vakauden tarkastuksella välillä 30 - 85 °C. Keittopadan muotoilu on ajaton ja siksi se sopiikin mitä parhaiten jokaiseen ympäristöön. RCST-9400-keittopata sopii hyvin perinteisiin käyttötarkoituksiin gastronomia-alalla joko keittiö- tai ruokailutiloissa. Keittopadan käyttömahdollisuudet ovat joustavat, sillä laitetta ei tarvitse asentaa paikoilleen vaan sitä voi myös siirtää paikasta toiseen. Laitteen sisääntulojännite on 230 V ja sen teho on 400 wattia. Niinpä olet aina valmiina buffetteja, juhlia ja muita tilaisuuksia varten. Royal Cateringin RCST-9400-keittopadassa on käännettävä kansi ruostumattomasta teräksestä. Kannessa on myös kolo keittokauhaa varten.

Tekniset tiedot

Malli
RCST-9400 keittopata
Tuotteen kunto
Uusi
Jännite
230 V / 50 Hz
Teho
400 W
Kapasiteetti
10 litraa
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
37 x 33 x 35 cm
Paino
4,95 kg
Paketin mitat (pituus x leveys x korkeus)
36 x 36 x 39 cm
Lähetyspaino
5,6 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Viimeksi katsottu