Pirtelökone - 1 litraa - 20 000 r/min

Tuotenumero: EX10011135 / Malli: RCMS-PRO

Pirtelökone - 1 litraa - 20 000 r/min

 • Tuotenumero: EX10011135
 • Malli: RCMS-PRO
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
115,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 5,27 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Pirtelökone - 1 litraa - 20 000 r/min

Highlights

 • tehokas – 20 000 r/min 80 watin teholla tarkkaan ja nopeaan sekoittamiseen
 • kaksi nopeustasoa mahdollistavat prosessin kontrolloimisen paremmin
 • 1 litran kulho ison pirtelömäärän valmistamiseksi
 • Hyvälaatuinen, elintarviketurvallinen ruostumaton teräs täydellinen ravintoloihin
 • Suoja tahatonta käynnistymistä vastaan
 • Ylikuumenemissuoja turvaa jatkuvan käytön

Keyfacts

Pirtelökone - 1 litraa – 20 000 r/min

Royal Cateringin pirtelökone RCMS-PRO on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, kahviloissa, klubeilla sekä jäätelöbaareissa että fitnesstudioilla. 80 watin tehollaan sekä 20 000 r/min kierrosnopeudellaan kone sekoittaa kermaisen pirtelön lisäksi hedelmäisiä ja kermaisia coktaileja ja jopa ravitsevia proteiinipirtelöitä vaivattomasti. Joustavuutensa, laadukkaan valmistuksensa sekä käytännöllisen rakenteensa ansiosta tämä pirtelökone on välttämätön lisä ravintola-alan yritykseesi. Kahdella nopeustasollaan kone sekoittaa mukavasti ja vaivattomasti erilaisia juomia kermaiseksi ja vaahtoisaksi pirtelöksi. Lisäksi laite on suojattu tahatonta käynnistymistä ja ylikuumenemista vastaan.

Jopa 20 000 r/min täydellisen koostumuksen saavuttamiseksi

 

Pirtelökone saavuttaa 80 watin tehoisella moottorillaan 20 000 kierrosta minuutista, minkä lisäksi koneessa on valittavissa kaksi eri nopeustasoa. Tämä mahdollistaa prosessin paremman kontrolloimisen sekä nopean että tehokkaan sekoittamisen. Lisäksi kone on varustettu turvakytkimellä.

 

Litran (1 000 ml) täyttökapasiteetti mahdollistaa usean pirtelöannoksen valmistamisen yhdellä sekoituskerralla. Tämä kone sopii myös mitä parhaiten kotikäyttöön, jolloin voit valita pirtelöösi vain ja ainoastaan lempiraaka-aineesi. Täydellisen pirtelön tekemiseksi kulhoon on ensin laitettava jäätelö ja vähän maitoa ja tämän jälkeen joukkoon voi lisätä kaikkea ananaksesta, kookospähkinään ja kekseihin tai jopa suklaapatukan paloja. Myös täydellisen munakasmassan tai lettutaikinan valmistaminen onnistuu ihanteellisesti täällä mikserillä.

 

Sekä kotelo, kulho että sekoitussauva on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali erottuu edukseen hygieenisyytensä vuoksi. Se ei ruostu, kestää korroosiota eikä epäpuhtaudet tai juomantähteet tartu siihen herkästi. Pirtelöt säilyttävät ominaisen makunsa ja hajunsa. Hyvälaatuinen materiaali sekä valmistus tekevät laitteesta lisäksi helppohoitoisen.

 

Pirtelökoneessa on Cup Locking -toiminto, joka mahdollistaa käyttäjälle mukavan sekä intuitiivisen kulhon kiinnittämisen sekä irrottamisen pidikkeestä. Lisäksi tämä kiinnitys takaa kulhon paikallaan pysymisen sekoituksen aikana. Toiminto estää konetta myös käynnistymästä tahattomasti, koska mikseri voidaan laittaa päälle vain kun kulho on siihen kunnolla kiinnitettynä. Jos kulho irrotetaan sekoituksen aikana sammuu kone automaattisesti. Pirtelökone on helppo ja intuitiivinen käyttää sen sivulla olevasta vääntönupista.

 

Koneessa on myös sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja, joka katkaisee laitteesta virran automaattisesti, jos kone on liian kauan jatkuvasti päällä. Neljä koneen takapuolella olevaa tuuletusaukkoa takaavat optimaalisen käyttölämpötilan ja viilentävät moottoria. Pirtelökone vakuuttaa lisäksi klassisella, mutta käytännöllisellä pystysuoralla rakenteellaan. Täten se on integroitavissa tilaasäästävästi lähes mihin tahansa työskentelytilaan. Harjattu teräskotelo on erittäin tyylikäs ja sopii lähes jokaiseen sisustukseen. Neljä kumijalkaa takaavat laitteen vakauden ja estävät tahattoman liukumisen ja suojaavat lisäksi työtasoa naarmuuntumiselta.

Malli
RCMS-PRO
Kunto
Uusi
Jännite /taajuus
230 V / 50 Hz
Teho
80 W
Materiaali
Harjattu ruostumaton teräs
Nopeus
15 000 – 20 000 r/min
Nopeustasot
2
Kulhon tilavuus
1 l
Tuuletus
4 tuuletusaukkoa
Melutaso
80 dB
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
17 x 17 x 51,7 cm
Paino
3,7 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
21 x 20,5 x 54 cm
Lähetyspaino
4,3 kg

voimakas 80 watin teholla

 

maks. 20 000 r/min: täydellinen raaka-aineiden sekoitus - cocktailien, die exakte Kombination der Zutaten

 

für Cocktails, Mousses, Pfannkuchenteig, Milchschaum

helppo vipukäyttö

tehokas sekoitin

Michał Orłowskin, Sydneyssä ja Varsovassa arvostettujen ravintoloiden keittiömestarin, testaama. Ammattilainen ja kokenut ravintoloitsija, kuten asiakkaamme.

liukumaton pito 4 kumitassulla

valittavissa 2 sekoitusnopeutta

 

intuitiivinen kulhon kiinnitys

 

ylikuumenemissuoja ja tahattoman käynnistymisenesto

PRO TIP

Reseptini onnistuneeseen pirtelöön on erittäin yksinkertainen: sekoitus marjoja ja hedelmiä, pallo vaniljajäätelöä ja lasi maitoa riittää.

Puhdistamiseksi kaadaan kulhoon lasin vettä, pisaran pesunestettä ja laitan laitteen 30 sekunniksi päälle.

tilavuus

jopa 1 litran valmistus yhdellä kerralla

tyylikäs muotoilu

miellyttävä muotoilu, ihanteellinen gastronomiaan

ruostumaton teräs

pitkäikäinen, elintarviketurvallinen ruostumaton teräs

turvallinen

vankka

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (25.03.2019)

Pirtelöitä vai coctaileja?

Coctailien valmistus baareissa ja kahviloissa on erittäin aikaa vievää. Nopeammin se sujuu Royal Cateringin pirtelökoneella. Siinä yhdistyvät tehokkuus ja poikkeuksellinen muotoilu. Elegantilla katseenvangitsijalla sekoitat coctailit ja pirtelöt siinä sivussa ja ne valmistuvat melkein itsestään. Jokainen asiakas kiittää sinua täydellisistä tuloksista ja nopeasta palvelusta.

Voiko koneella valmistaa myös lettutaikinan?

Kyllä, kone soveltuu sekä juomien että lettutaikinan, munakasmassan jne. valmistukseen.

Mikä on suurin mahdollinen täyttömäärä?

Kulhon maksimitilavuus on 1 litra.

Mikä tekee sekoitussauvasta turvallisen ja kestävän?

Sekoitussauva on ruostumatonta terästä. Tämä materiaali on reagoimaton kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa, sekä suojattu korroosiota vastaan.

 • Pirtelökone RCMS-PRO
 • Ruostumaton teräskulho (1 litra)
 • Käyttöohjeet