Trustpilot

Paistotaso - sähkö

Royal Cateringin sähkö-paistotasot sopivat ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalla. Sähkö-paistotasojen valmistuksessa käytämme vain erittäin laadukasta ruostumatonta terästä, joka takaa helpon puhdistuksen ja laitteen pitkäikäisyyden. Eri mallien toiminnoissa ja tehoissa on eroja, mutta kaikki paistotasomme ovat tarkoin kehitetyn tekniikkansa ansiosta pitkäikäisiä ja juuri ammattikäyttöön tarkoitettuja. Sähkö-paistotasoa voi käyttää missä vain, sillä se ei aiheuta savu- tai hajuhaittoja. Sähkö-paistotasojen lisäksi löydät meiltä myös kaasukäyttöiset paistotasot. Tutustu nyt valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopivin paistotaso.

Sähkö-paistotaso suurkeittiöön

Monipuolisesta sähkö-paistotasojemme valikoimasta löydät kaiken tarvittavan täydellistä grillausvarustusta varten. Löydät meiltä uritetut ja tasapintaiset grillit, joilla voit grillata pihvejä, hampurilaispihvejä tai leikkeitä. Urat muodostavat tyypillisen grillikuvioinnin aivan kuten paninigrilleissä. Kaikki grillit sopivat täydellisesti Royal Cateringin työpöytiin, mikä todistaa Royal Cateringin maineen monipuolisena keittiövarusteiden valmistajana. Sähkö-paistotason paistolevy sopii yhtälailla lihan kuin vihannesten ja kalankin valmistukseen. Sillä voit valmistaa asiakkaillesi ruokalajeja aina kananrintafileestä mehukkaaseen argentiinalaiseen naudanpihviin. Sähkö-paistotaso on tärkeä laite jokaisen ammattimaisen ravintolan keittiössä!


Monipuolisesta valikoimastamme löydät sopivan varustuksen ammattikeittiöösi. Grillimme ovat eri kokoisia, joten voit valita tarpeisiisi ja tilaasi sopivan grillin. Herkulliset ja tuoreista raaka-aineista valmistetut hampurilaiset ovat in! Monipuolisilla grilleillämme voit valmistaa muun ohella myös herkullisia hampurilaispihvejä. Kun olet hienontanut lihan ammattimaisessa lihamyllyssä ja muotoillut siitä hampurilaispihvit pihvikoneella, voit paistaa ne joutuisasti Royal Cateringin grillillä. Expondolta saat jokaiseen valmistusvaiheeseen tarvittavat laitteet. Näin voit olla varma kaikkien työvaiheiden onnistumisesta ja tarjoamasi ruoan laadusta. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan laajemminkin, vakuutu laadusta ja edullisista hinnoista ja tee tilauksesi jo tänään!

Sähkö-paistotasolla asiakkaiden sydämeen

Ravintolagrilleillä ei ainoastaan grillata pihvejä tai kananrintaa vaan niiden käyttömahdollisuudet ovat laajemmat kuin uskoisitkaan! Tasapintaisilla sähkökäyttöisillä paistotasoilla paistat kananmunat aamupalabuffettiin tai vaikka letut jälkiruoka-annoksiin. Ammattimainen, sähkö-paistotaso ei saa puuttua yhdenkään ravintolakeittiön varustuksesta!


Expondon valikoimassa olevissa grilleissä on monta työntekoa helpottavaa ominaisuutta. Ammattimainen rasvanpoistolaitteisto sekä roiskesuojat pitävät huolen sekä grillin että ympäristön siisteydestä. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus pitää lämmön vakaana ja termostaatti lämmittää grillin nopeasti käyttövalmiiksi. Lämpötilaa voi säätää, ja laitteidemme enimmäislämpötila on 300 °C. Valitse Royal Cateringilta laite, jonka leveys on 50 cm tai osta metrin levyinen kaksoispaistoparila, jolla voit helposti valmistaa samaan aikaan kahta eri ruokalajia. Paistotasojen monipuolisuus helpottaa työskentelyä ammattikeittiöissä, ravintolassa tai grillikioskissa. Oletko vasta perustamassa ravintolaasi ja epävarma siitä, mitä laitteita tarvitset? Kannattaa tutustua expondon monipuoliseen valikoimaan. Ammattikeittiölaitteemme ovat usein edullisempia kuin kilpailijoiden laitteet. Asiakaspalvelumme myös auttaa sinua mielellään sopivien tuotteiden valinnassa sekä vastaa kysymyksiisi liittyen ostotapahtumaan, toimitukseen tai maksutapoihin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa sähkö-paistotaso tai muut ammattilaislaitteet jo tänään!