Tarjous

Tuote: EX10012284

|

Malli: RCAK-64

Seinäteline sauvasekoittimille - ja lisävarusteille - Royal Catering

59,00 € 85,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • ammattimainen - Royal Cateringin ja vastaavien valmistajien sauvasekoittimien ja -soseuttajien kätevä säilytys käsien ulottuvilla.
  • laadukas - metallin käytön ja huolellisen valmistuksen ansiosta
  • puhdas - hygieeninen laitteen säilytys ja järjestys työpaikalla
  • lujatekoinen - kestää jopa raskaita malleja
  • pitkäikäinen - kestävän materiaalin ja vankan rakenteen ansiosta

TUOTEKUVAUS

Seinäteline sauvasekoittimelle takaa järjestyksen ja tehokkuuden

Royal Cateringin sauvasekoittimen seinätelineellä RCAK-64 voit parantaa keittiökalustustasi mielekkäästi. Helposti kiinnitettävä teline pitää soseutinta tai sauvasekoitinta ja niiden lisäosia tukevasti säilyttäen ne samalla käden ulottuvilla. Luo tilaa ja työskentele tehokkaammin hotelli- ja ravintolakeittiöissä, ruokaloissa tai buffetaterioita valmistellessasi Royal Cateringin sauvasekoittimen seinätelineen ansiosta.

Ammattimaiset keittiölaitteet Royal Cateringin ravintolalaitteista

Sauvasekoittimen seinäteline voidaan helposti ripustaa kahdella silmukallaan  ja siinä on kuusi koukkua sauvasekoitinta ja enintään kahta lisävarustetta, kuten vispilää tai taikinakoukkua varten. Sauvasekoittimen seinätelineen yksinkertaisen ja vankan rakenteen ansiosta painavatkin mallit on säilytettävissä siinä ongelmitta ja tilaa säästäen aina käden ulottuvilla. Seinäteline sauvasekoittimelle takaa keittiön järjestyksen lisäksi tehokkaan työnkulun.

Seinäteline sauvasekoittimelle tekee vaikutuksen laadukkaalla valmistuksellaan ja takaa maksimaalisen vakauden ja pitkän käyttöiän. Teline on metallia, jonka sileän pinnan ansiosta se voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti.

TEKNISET TIEDOT