Tarjous
(3) Arvostelut

Tuote: EX10080104

|

Malli: BCPM-1200LBB

Yleiskone 1200 W - 5 L - planetaarinen sekoitin - sininen

85,00 € 139,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - yleiskone tehokkaaseen sekoittamiseen, vaivaamiseen ja vispaamiseen sis. lisävarusteet
  • käytännöllinen - 5 litran tilavuus takaa tehokkaan työskentelyn keittiössä
  • tehokas - 1 200 W takaa täydelliset tulokset yksinkertaisella käytöllä
  • joustava - kuusi nopeustasoa ja planetaarinen sekoitusjärjestelmä sopivan koostumuksen aikaansaamiseksi
  • helppo huoltaa - helposti irrotettavien osien ansiosta

TUOTEKUVAUS

Yleiskone raskaille taikinoille ja helpoille herkuille

Bredecon kompakti yleiskone on erityisen tehokas samoin kuin vankka monitoimi-ihme. Laite sopii erilaisten raaka-aineiden sekoittamiseen, vaivaamiseen ja vatkaamiseen. Vispilät, taikinakoukku ja planetaarinen sekoitusjärjestelmä mahdollistavat niin raskaan pasta- ja hiivataikinan kuin myös ilmavien jälkiruokien, munanvalkuaisten ja kermavaahdon valmistuksen.

Bredecon monipuolinen yleiskone gastronomia-alalle

Yleiskoneessa yhdistyvät monet käytännölliset toiminnot: laite soveltuu erilaisten raaka-aineiden vaivaamiseen, sekoittamiseen ja vatkaamiseen. Riippumatta siitä mitä ruokaa ollaan valmistamassa – tämä monitoimi ihme takaa nopean ja tarkan valmistuksen ja puhtaan työpisteen!

1200 W ja kuuden tehotason ansiosta tämä sekoitin on oikea tehopakkaus ja valmistaa myös raskaat raaka-aineet lyhyessä ajassa valmiiksi. Planetaarinen sekoitusjärjestelmä pyörittää taikinakoukkua taikka vispilöitä sekä oman akselinsa että taikinakulhon ympäri. Tämän kahdensuuntaisen liikkeen ansiosta raaka-aineet eivät liimaannu kulhon reunoille vaan kaikki raaka-aineet kerääntyvät luotettavasti kulhon keskelle, mikä takaa tasaisen massan.

Vankan ja tukevan rakenteen, sekä särkymättömien ja korkealaatuisten materiaalien ansiosta tämä yleiskone on erityisen kestävä ja sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Samanaikaisesti yleiskone vakuuttaa helppohoitoisuudellaan. Intuitiivisesti tomiva lukitusmekanismi tekee astian ja lisävarusteiden irrottamisen helpoksi puhdistamista ja vaihtamista varten.

Vaivauskoneen käyttö on erittäin helppoa myös kaikilla muilla alaueilla. Kierrosluku voidaan valita erikseen jokaista reseptiä varten. Lisäaukko kannessa mahdollistaa raaka-aineiden lisäämisen vaivattomasti taikinan joukkoon. Lukuisten lisävarusteiden vuoksi yleiskone soveltuu jokaiseen haasteeseen. Toimitukseen kuuluvat tilavan kulhon lisäksi – taikina- ja sekoituskoukku sekä vispilät.

Kompaktista koostaan huolimatta yleiskone omaa suuren tilavuuden. Sekoitusastiaan mahtuu 5 l. Suuren tilavuuden ansiosta, myös suurempien annosten valmistus onnistuu kerralla, mikä tekee monipuolisesta laitteesta ihanteellisen avustajan jokaiselle intohimoiselle kotikokille samoin suurperheen keittiöön.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

Perustuen 3 arvosteluun

08.02.2023

Sehr empfehlenswert erfüllt alle Ansprüche

08.02.2023

Kiva kone ja jaksaa vaivata taikinan hyvin. Tosin kone nousee turhan herkästi "auki"asentoon mutta onneksi pysähtyy. Lähetyksen perille saamisessa oli ongelmia koska vastaanottajan puhelinnumero puuttui lähetyksen päältä.

08.02.2023

Mycket nöjd, men hade önskat en bruksanvisning på svenska