Tuote: EX10010674

|

Malli: RCVB-20X30-100

Vakuumipussi - 30 x 20 cm - 100 kpl

46,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • elintarvikkeiden, nesteiden, lääkkeiden jne. ilmatiiviiseen pakkaamiseen
  • koko 30 x 20 cm
  • paksuus 105 μm & uritettu / mikrorakenne
  • pitkäikäisiä / kestäviä
  • lämmönkestäviä / suoja kosteutta ja likaa vastaan
  • uudelleenkäytettävä / tilaasäästävä

TUOTEKUVAUS

Royal Cateringin RCVB-20X30-100 vakuumipussit ovat luotettavia apulaisia, kun haluat sulkea tiiviisti ja varmasti elintarvikkeita, nesteitä, lääkkeitä ja monia muita tuotteita. Vakuumipussit sopivat täydellisesti vähittäiskauppaan, hotelleihin ja kotikeittiöihin – mutta myös lääkkeiden pakkaamiseen ja laboratorioihin.

Jokainen 100 vakuumipussista mahdollistaa erilaisten tuotteiden pitkäaikaisen varastoinnin ja vähentää samalla tavaroiden, nesteiden ja dokumenttien tilavuutta, mikä on erittäin tilaasäästävää. Pussien koko on 30 x 20 cm ja paksuus 105 μm.

Uritetun pussin materiaali on erityisesti käyttötarkoitukseen suunniteltua mikrorakennetta, joka takaa sen, että tuotteet voidaan vakuumoida nopeammin ja sulkea tiiviimmin kuin tavalliset pussit. Rakenteensa ansiosta pussit ovat myös erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.

Vakuumipussit kestävät suuria lämpötilan vaihteluja, jolloin ne voidaan ongelmitta pakastaa ja lämmittää uudelleen. Näin ollen pussien sisältö voidaan keittää Sous-Vide-menetelmällä hellävaraisesti kuumassa vesihauteessa.

Tyhjiöpakatut elintarvikkeet säilyvät pidempään tuoreina ja säilyttävät makunsa ja arominsa, koska ne eivät pääse hapettumaan ilman vaikutuksesta eikä sienet ja bakteerit kasva tyhjiössä. RCVB-20X30-100 vakuumipussit sopivat kaikkiin kaupallisiin vakuumikoneisiin ja ne takaavat aina täydellisen lopputuloksen.

TEKNISET TIEDOT