Tarjous

Tuote: EX10010198

|

Malli: RCGN-1/2-150

GN- astia - 1/2

34,99 € 59,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • täydellinen lisävaruste vesihauteelle tai kylmävitriiniin
  • erittäin kestävä korkealaatuisen ruostumattoman teräksen ansiosta
  • vankat reunat ja sileät kulmat helpottavat käyttöä
  • suuri 8,9 litran täyttötilavuus
  • helppo puhdistaa ja huoltaa

TUOTEKUVAUS

GN - astia - 1/2

Royal Cateringin Gastronorm (GN) 1/2 - astia RCGN-1 / 2-150 on suunniteltu ammattimaista käyttöä varten ja sopii käytettäväksi ravintoloissa, ruokaloissa, baareissa, salaattibuffeteissa, kahviloissa, pizzerioissa, hotelleissa jne. Se soveltuu ruoan säilytykseen, joko pitääkseen ruoat vesihauteessa pidempään lämpimänä tai säilyttääkseen ne jäähdytettyinä kylmävitriinissä.

Aina oikein lämpöiset ruoat Royal Cateringin GN 1/2 - astialla!

Vahvalla ja lujalla rakenteellaan GN 1/2 - astia täyttää täydellisesti ravintola-alan korkeat vaatimukset ja tekee samalla vaikutuksen ajattomalla designillaan. Sen syvyys on 150 mm, ja sen tilavuus on 8,9 litraa. Laajojen kulmareunojensa ansiosta GN-säilytyslokero voidaan helposti asettaa vesihauteeseen tai jäähdytettyyn näyttövitriiniin ja ottaa se kätevästi myös pois puhdistusta varten.

Säästä arvokasta aikaa puhdistaessasi: laadukkaaan ruostumattoman teräksen ansiosta sileän pinnan puhdistaminen käy helposti. Lisäksi pyöristetyt pohjakulmat edistävät GN-säiliön RCGN-1 / 2-150 perusteellista ja nopeaa puhdistamista. Tarjotut vesihauteiden lisätarvikkeet ovat myös tiskikonekestäviä.

Laadukkaan materiaalin ansiosta GN 1/2 -säiliö on maku- ja hajuneutraali, erittäin kestävä ja takaa sinulle pitkän käyttöiän. Näiden ominaisuuksien ohella käytetty materiaali välittää optimaalisesti asetetun lämpötilan täytettyihin ruokiin. Haluatpa pitää ruoat kylminä tai lämpiminä, Royal Cateringin GN-astioista asiakkaasi tulevat aina löytämään ruoat juuri sopivissa lämpötiloissa.

Huomaa: GN-astiaa vastaava kansi löytyy myös myymälästämme.

Lisätietoja GN- astioista löydät sivultamme. 

 GN Container Abmessungen

 GN Container

TEKNISET TIEDOT