Tarjous

Tuote: EX10011442

|

Malli: RCGN-1/3-20

GN - astia - 1/3 - 20 mm

19,99 € 27,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - täydellinen lisävaruste vesihauteeseen tai kylmävitriiniin, ja sekä kaikilla GN 1/3 kansilla suljettavissa
  • universaali - laajan, -20 - 300 ° C-alueen ansiosta astia sopii ruo´ille jäätelöstä kuumiin laatikoihin
  • kestävä - korkealaatuisen ruostumattoman teräksen paksuus 0,6 mm
  • käytännöllinen - pinottava astia säästää tilaa ja on yhdistettävissä monien muiden GN-astioiden kanssa
  • helppohoitoinen - kätevä puhdistaa ja tiskikonepestävä

TUOTEKUVAUS

Lämpimät ruoat pysyvät lämpiminä ja kylmät kylminä GN 1/3 -säiliöissä

Olipa kyseessä sitten buffet, välipalapöytä, salaatti- tai jäätelöbaari: Royal Cateringin ruokailutarvikkeisiin kuuluva korkealaatuinen RCGN- 1 / 3-20 GN-astia on ihanteellinen kuumien ja kylmien elintarvikkeiden hygieeniseen säilytykseen. Laajan, -20 - 300 ° C- lämpötila-alueen säiliö sopii monille ruokalajeille, herkullisesta jäätelöstä kuumin kastikkeisiin tai laatikkoruokiin.

Royal Cateringin standardoidut keittiövälineet ammattikäyttöön

Vahvalla ja lujalla rakenteellaan GN 1/3 - astia täyttää täydellisesti ravintola-alan korkeat vaatimukset ja tekee samalla vaikutuksen ajattomalla designillaan. Sen syvyys on 20 mm, ja sen tilavuus on 0,75 litraa. Pyöreiden kulmareunojen ansiosta säiliö voidaan asettaa kätevästi vesihauteeseen tai jäähdytettyyn kylmävitriiniin ja voidaan myös helposti ottaa se pois sieltä milloin tahansa. Erityinen reunan muoto estää höyryn karkaamisen käytettäessä juuri sopivaa GN 1/3 - kantta ja takaa siten tehokkaan lämmön käytön, kun säiliö on vesihauteessa.

Kestävä ruostumaton teräs ei ole vain maku- ja hajuneutraali, vaan myös erityisen pitkäikäinen. Materiaali tekee ruostumattomasta teräksestä valmistetusta GN-säiliöstä hyvin korroosiota kestävän. Ruostumaton teräs välittää myös halutun lämpötilan optimaalisesti ruokiin: kylmät ruoat pysyvät kylminä, kuumat pysyvät kuumina. GN-säiliössä voit myös helposti säilyttää ruokia jääkaapissa tai lämmittää niitä uunissa.

Kiillotetun säiliön sileä pinta on helppo puhdistaa ja tiskikonepestävä. Lisäksi pyöristetyt pohjan kulmat edistävät GN-säiliön perusteellista ja nopeaa puhdistamista. Puhdistuksen jälkeen säiliöt ovat jälleen käyttövalmiita ja ne ovat kätevästi yhdisteltävissä erikokoisiin GN-astioihin eurooppalaisen EN 631-standardin ansiosta. Jos et välillä tarvitse astioita, voit pinoa ne toistensa päälle säästääksesi tilaa ja varastoidaksesi ne kaappiin.

Huomio: GN-astiaa vastaava kansi löytyy myös myymälästämme.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET