Paistotaso sähkökäyttöinen - 50 cm - sileä - 3 200 W

Tuotenumero: EX10010065 / Malli: RCG 50

Paistotaso sähkökäyttöinen - 50 cm - sileä - 3 200 W

  • Tuotenumero: EX10010065
  • Malli: RCG 50
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
315,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 14,42 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Paistotaso sähkökäyttöinen - 50 cm - sileä - 3 200 W

Royal Cateringin sähkökäyttöinen paistotaso RCG 50 on ammattimainen laite, joka suunniteltiin käytettäväksi hotellien ravintoloissa, kahviloissa, pikaruokaloissa ja pitopalveluyrityksissä, mutta se sopii myös kotikäyttöön. 31,05 kg:n paistolevyä voidaan käyttää joustavasti joko sisä- tai ulkotiloissa.

Sähkökäyttöinen paistotaso RCG 50 Royal Cateringin ravintolalaitteistosta

 

Paistotaso on 50 cm leveä ja siinä on sivuilla ja takana roiskesuoja. Tämä suojaa ruokaa tuulelta ja lämmönkarkaamiselta ja estää ruokien putoamisen tai rasvan roiskumisen ympäristöön. Paistotaso on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja se on täten korroosionkestävä ja helppo puhdistaa.

 

1,2 cm paksu paistolevy on valurautaa, joka johtaa lämpövastuksen lämmön täydellisesti paistettavaan ruokaan. Massiivinen paistotaso on 50 x 52 cm suuri ja sileän pintansa takia erittäin hygieeninen. Hyvälaatuisten materiaalien käyttö estää paistotason vahingoittumisen kuumenemisen vaikutuksesta.

 

Sisäänrakennettu täysautomaattinen termostaatti takaa sen, että säätämäsi lämpötila kypsentää paistettavan ruuan tasaisesti. Tehokkaan 3 200 watin lämpövastuksen ansiosta paistotaso saavuttaa nopeasti 50 – 300 °C käyttölämpötilan, joten aikaa ei kulu turhaan odottamiseen.

 

Royal Cateringin paistotasot on varustettu ylikuumenemissuojilla. Tämä suoja sammuttaa laitteen automaattisesti lämpötilan noustessa liian korkeaksi ja ehkäisee täten ylikuumenemisen.

 

Paistotasossa RCG 50 on irrotettava valumisastia, johon ylimääräinen paistorasva valuu rasvanpoistojärjestelmän kautta. Valumisastia on helppo irrottaa ja puhdistaa astianpesukoneessa. Paistotason tukevuuden takaa liukumattomat kumitassut, jotka eivät raavi työalustaa.

Kohokohdat

  • suuri paistoala tarjoaa paljon tilaa ruuille
  • helppo puhdistus ja käyttö
  • suojaa ja puhtautta ruostumatonta terästä olevalla roiskesuojalla
  • nopeasti kuumennettava tehokkaalla lämpövastuksella
  • sopii liikkuvaan käyttöön

Pääominaisuudet

Malli
RCG 50
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
3 200 W
Lämpötila-alue
50 - 300 °C
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Paistolevyn materiaali
Valurauta
Paistoalan mitat
50 x 40 cm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
50,20 x 52,00 x 28,00 cm
Paino
31,05 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
58,00 x 58,00 x 36,00 cm
Lähetyspaino
33,50 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (27.11.2018)

Hyvä grilli on perusta grillauksen onnistumiselle

_x000D_ Hyvä paistotaso on monien ravintoloiden perusta. Ruokalajien laatu riippuu raaka-aineiden sekä keittiölaitteiden laadusta sekä niiden tehosta. Tämä paistotaso on 3 000 watillaan todella tehokas. Laite kuumenee nopeasti ja pitää lämpötilan tasaisena koko pinnallaan - tämä takaa täydelliset tulokset. Lisäksi sileä pinta sopii monenlaiseen käyttöön. Paistotasolla kypsennät lihan ja vihannesten lisäksi myös kalan täydellisesti. Ruostumaton teräs tekee laitteesta lisäksi helposti puhdistettavan ja antaa sille suuremmoisen ulkonäon. Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja työskentelee luotettavasti. Minulla oli mahdollisuus testata paistotasoa perinpohjaisesti ja olin erittäin tyytyväinen sillä saavuttamiini tuloksiin. _x000D_

Kuinka suuri on laitteen paistoalan koko?

Paistotason RCG 50 paistoalan koko on 49,5 cm x 40 cm.

Mikä on paistotason maksimilämpötila?

Paistotason RCG 50 maksimilämpötila on 300 °C.

  • Paistotaso
  • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.