Rasvakeitin - 1 x 16 litraa

Tuotenumero: EX10010009 / Malli: RCSF_16ETH

Rasvakeitin - 1 x 16 litraa

 • Tuotenumero: EX10010009
 • Malli: RCSF_16ETH
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
225,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 10,30 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Rasvakeitin - 1 x 16 litraa

Highlights

 • suuritilavuinen 16 litran sähkörasvakeitin
 • tehokas, irrotettava 6 000 W / 400 V lämpövastus
 • nopea kuumennus 200 °C:een
 • helposti säädettävä termostaatti
 • pitkäikäinen ja helposti puhdistettava ruostumaton teräs
 • 400 V voimavirtaliitäntä - tasainen virransyöttö kolmessa vaiheessa tarjoaa optimaalisen tehokkuuden ja kohonneen tehokertoimen myös vaativiin tilanteisiin

Keyfacts

Rasvakeitin - 1 x 16 litraa

Royal Cateringin 16 litran RCSF-16ETH-sähkörasvakeitin suunniteltiin ammattimaiseen käyttöön gastronomia-alalla ja toimii 400 voltin jännitteellä. Se mahdollistaa nautinnollisen ja mukavan ruuanvalmistuksen riippumatta siitä, mitä ruokalajia haluat valmistaa. Ihanteellinen ravintolaasi tai erityiseksi makunautinnoksi vähän välillä.

Huomio: Laite toimitetaan ilman voimavirtapistoketta

 

Rasvakeittimeen mahtuu jopa 10 litraa öljyä ja sen kokonaistilavuus on 16 litraa. Ammattimaisessa käytössä rasvakeitin on monipuolisesti käytettävissä ja se soveltuu erityisesti kalan, pienten välipalojen ja ranskalaisten valmistukseen.

Nopeat ja rapeat välipalat Royal Cateringin ravintolalaitteistosta löytyvällä rasvakeittimellä RCSF-16ETH

 

Voimavirta rasvakeittimen RCSF-16ETH friteerauskorin mitat ovat 23 x 25 x 12 cm. Paistojämät, jotka putoavat ulos korista tai vajoavat pohjalle kylmetessään, kerääntyvät pohjalla sijaisevaan kylmävyöhykkeeseen, eivätkä pala. Öljy säilyttää täten luonnollisen makunsa. Poistojärjestelmän ansiosta öljy voidaan poistaa mukavasti ja nopeasti.

 

Irrotettavan 6 000 watin lämpövastuksen suuren tehon ansiosta öljy saavuttaa nopeasti 200 °C maksimilämpötilan. Optimaalisen paistotuloksen aikaansaamiseksi herkkä termostaatti pitää tasaisena öljyaltaan lämpötilan, joka saavutetaan lyhyessä ajassa energiatehokkaasti. Jos öljy kuumenee liian voimakkaasti tai lämpövastus irtoaa laitteesta, sammuttaa sulake sen automaattisesti.

 

Moderni toteutus koostuu pitkäikäisestä ruostumattomasta teräksestä, on kestävä ja irrotettavan lämpövastuksensa ansiosta helppo puhdistaa. Tilaa jo tänään tehokas rasvakeitin – asiakkaasi ja ystäväsi tulevat kiittämään sinua.

Malli
RCSF-16ETH
Kunto
Uusi
Jännite
400 V
Teho
6 000 W
Virtajohdon pituus
155 cm
Altaan mitat (pituusxleveysxkorkeus)
33,00 x 25,00 x 20,00 cm
Korin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
25,00 x 23,00 x 12,50 cm
Paistolämpötila
60 - 200 °C
Suurin öljymäärä
10 L
Suurin kapasiteetti
16 L
Puhdistus
Poistohana, irrotettava lämpövastus
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Kahvojen materiaali
Muovi
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
52 x 37 x 34 cm
Paino
10 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
59,5 x 39 x 42 cm
Lähetyspaino
12,2 kg
expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Tehokkuus ennen kaikkea

Suuri teho! Voimakas lämpövastus on erittäin tärkeä osa rasvakeitintä. Yhdessä suuren korin kanssa valmistat sillä ranskalaisia erittäin suuria määriä lyhyessä ajassa. Ranskalaiset kuuluvat yksinkertaisesti jokaiseen ateriaan, Kun haluat erikoistua hampurilaisten tarjoiluun. Tällöin myös laitteen puhdistuksen tulisi sujua nopeasti. Minulle on kerran käynyt niin, että paistoöljy oli vaihdettava jo muutaman tunnin kuluttua käytön aloittamisesta ja ravintolaan tuli aina vaan uusia asiakkaita. Sisäänrakennetun tyhjennysventtiilin avulla pystyin kuitenkin vaihtamaan öljyn nopeasti ja ongelmitta ja tarjoilemaan jälleen uusia ranskalaisia. Juuri tällaista rasvakeitintä olen etsinyt jo pidemmän aikaa ja kaivannut sitä useassa ravintolassa.  

Miten puhdistan rasvakeittimen?

Lämpövastus voidaan irrottaa puhdistuksen helpottamiseksi ja mukavoittamiseksi. Täten puhdistus on lapsellisen helppoa: valuta öljy ulos, irrota lämpövastus, puhdista rasvakeitin, lämpövastus ja paistokori ja sitten puhdistus onkin jo valmista.

Minkä jännitteen rasvakeitin vaatii toimiakseen?

Rasvakeitin vaatii 400 V (aikaisemmin 380 volttia) jännitteen.

 • Rasvakeitin RCSF-16ETH
 • Kori sis. kahvan
 • Ruostumaton teräskansi
 • Käyttöohje